30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Βιογραφικά Καθηγητών

Image

Βασίλης Μαραπίδης

Founder

Γεννήθηκε στο Esslingen της Γερμανίας. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο χορό στη σχολή χορού “EstudioSudamerica” dance school το 1997 (Βερολίνο-Γερμανία). Διδάχθηκε salsa cubana από σπουδαίους δασκάλους όπως ο Juan Jose Ortiz, Israel Gutierez, Seo Fernandez κτλ. Ο Βασίλης Μαραπίδης ήταν μέλος της χορευτικής ομάδας ”Mas Salsa” από το 2001 (Βερολίνο) και παρακολούθησε πολλά σεμινάρια και φεστιβάλ salsa στην Ευρώπη. Το 2002 με αφορμή τη δίψα του να εισάγει και να δείξει αυτό τον απίθανο χορό και στην Ελλάδα, ίδρυσε μία από τις πρώτες σχολές χορού salsa cubana στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) και την ονόμασε “THESsalsoNIKI”. Από τότε ταξιδεύει σε όλη την επικράτεια και διδάσκει σε workshops με Salsa Cubana. Έχει οργανώσει ένα σημαντικό αριθμό από workshops και επιδείξεων σε salsafestivals στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Διοργανωτής των TROPICAL THESSALONIKI AFROCUBAN SALSAFEST 2011 -2013</a >

Image


Η Σοφία Παπασωτηρίου, είναι φοιτήτρια αρχιτενονικής από τη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με το χορό 17 χρόνια και έχει παρακολουθήσει μαθήματα με διακεκριμένους καθηγητές μπαλέτου, σύγχρονου και hip-hop. Έχει λάβει μέρος σε πλήθος παραστάσεων και φεστιβάλ χορού και αποτελεί μέλος αγωνιστικής ομάδας σύγχρονου. Είναι γεμάτη όρεξη να δημιουργήσει και να συνεργαστεί, μέσω της κίνησης και των συναισθημάτων που γεννάει ο χορός.

Image


Κορίνα Κυράνου

Δασκάλα Latin Ballroom American Style.

Δασκάλα χορού Latin American στη Danza Fuerte και στο M.A.D (ΣΥΛΟΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ)

Ενα φιλόδοξο και παραγωγικό άτομο που συχνά αναγνωρίζεται για την συνεισφορά του. Διαθέτει γνώσεις και δεξιότητες.

Image

Πωλίνα Ρούλα

Δασκάλα,χορεύτρια και χορογράφος.Ασχολείται με το χορό και κυρίως με τη salsa επτά χρόνια. Εκπαιδεύτηκε στη THESsalsoNIKI και έχει παρακολουθήσει πάρα πολλά σεμινάρια εκτός Ελλάδος…Τα τελευταία τρία χρόνια ειδικεύεται απο την παγκοσμίου φήμης καθηγήτρια και χορεύτρια Yeni Molinet,τους χορούς rumba cubana,afro de los orishas, και bailes congo.Μέλος της χορευτικής Ομάδος Thessalsoniki Dance Team.

Image


Σάκης Αστερίου

Ξεκίνησε χορό το 2003 με ζεϊμπέκικο και λάτιν χορούς, από την αρχή αισθάνθηκε ότι βρήκε τον δρόμο όπου θα μπορούσε να εκφράσει τα συναισθήματά του.
Γρήγορα ένιωσε το χορό ως σκοπό της ζωής του για αυτό και άρχισε την εκπαίδευση της διδασκαλίας.
Διδάσκει εδώ και 17 χρόνια για όλες τις ηλικίες, ως μοναδικό σκοπό να μεταδώσει τις γνώσεις και τη χαρά του, στους συνανθρώπους του.
Πήρε μέρος σε πάρα πολλούς αγώνες εγχώριος και διεθνής σε όλες τις κατηγορίες και με πολλές διακρίσεις.
Θέλοντας να εξελίξει τις δυνατότητες του σπούδασε στην ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού του δήμου Θεσσαλονίκης κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο για τρία χρόνια.
Σήμερα ζει στη Θεσσαλονίκη και εκπαιδεύει από μαθητές μέχρι καθηγητές χορού latin ballroom.